Yamaha Tracer 700 verzekeren

De Yamaha Tracer 700 is het kleine broertje van de Yamaha Tracer 900. Maar klein is niet helemaal het juiste woord. Gekenmerkt door de hoge ruit en sprekende koplampen is de Yamaha Tracer 700 het adventure zusje in de Yamaha MT-07 familie. De Yamaha Tracer 700 heeft dezelfde 689cc-paralleltwin, hetzelfde rijwielgedeelte en dezelfde elektronica als de MT-07, alleen staat de Yamaha Tracer 700 hoger op de poten en is deze comfortabeler voor de langere ritten. Een zeer prettige toermachine die zich ook leent voor woon-werkverkeer. De Tracer 700 heeft in modeljaar een flinke facelift gekregen, qua uiterlijk valt allereerst op dat de koplampen nog smaller zijn geworden, het kenmerkende ruitje is nog wel aanwezig.

Lichte tourfiets

Heerlijk touren met de Yamaha Tracer 700 over de binnenlandse wegen, al schuwt deze Yamaha ook geen bergpas of haarspeldbocht. De Yamaha Tracer 700 heeft een maximaal vermogen van 74,9 pk bij 9000 toeren per minuut en een rijklaargewicht van 196 kilogram. Een zeer volwassen motor voor een bescheiden prijs. De Yamaha Tracer 700 is al te bestellen vanaf €8.999 inclusief BTW. Heb je zo’n mooie Yamaha Tracer 700? Dan wil je die natuurlijk goed verzekeren. Dan ben je bij Yamaha Motor Insurance aan het juiste adres!

Verzekeringspremie

De Yamaha Tracer 700 is via Yamaha Motor Insurance eenvoudig te verzekeren. Voer het kenteken en een aantal persoonlijke gegevens in en we berekenen jouw premie binnen 1 minuut. Zo ben je al vanaf €5,21 per maand WA verzekerd. Hierbij ben je gedekt voor schade aan derden.
De premie voor een WA+beperkt casco dekking is slechts €11,62 per maand. Bij deze dekking ben je verzekerd voor diefstal, brand en stormschade.
Wil je het risico op jouw Yamaha Tracer 700 afdekking, dat kan al vanaf €14,25 per maand voor een Volledig Casco (Allrisk dekking). Hiermee ben je verzekerd voor schades door eigen schuld, maar ook voor bovenstaande dekkingen. Benieuwd naar wat jouw premie gaat worden? Doe hier een premieberekening!