Yamaha MT-07 verzekeren

Yamaha MT-07 verzekeren

De Yamaha MT-07 werd in 2015 gelanceerd en was destijds een nieuwe frisse verschijning. Dit is direct terug te zien want alleen in Nederland al gingen er in 2019 een ruime 450 nieuwe MT-07’s de weg op. En is daarmee de op een na meest verkochte motor in 2019! Niet veel later werden er variaties van de MT-07 op de markt gebracht, grotere broertjes MT-09 en MT-10 zagen het licht, maar ook de toerversies Tracer 700 en Tracer 900 werden gelanceerd.

Stoere motor voor beginnende bestuurder

De prijs van €7.199,- en de 35kW versie maken hem een zeer geliefd onder beginnende motorrijders. De MT-07 is voor beginnende motorrijders met een vol A-rijbewijs te bestellen met een vermogen van 55kW (75PK). Ook een beginnende motorrijder met een A2 rijbewijs wordt op de wenken bediend, hiervoor is de MT-07 op 35kW te koop.

Voor het verzekeren van jouw MT-07 ben je bij Yamaha Motor Insurance aan het juiste adres! Met of zonder rijervaring hebben wij een scherpe premie voor jou!

Verzekeringspremie

De Yamaha MT-07 is via Yamaha Motor Insurance direct online te verzekeren. Heel eenvoudig voer je het kenteken, je geboortedatum en rijervaring in en binnen 1 minuut zie je wat je verzekeringspremie gaat zijn. Deze naked bike is al te verzekeren vanaf €5,21 per maand op basis van een WA dekking. Hiermee ben je verzekerd voor schade toegebracht aan derden.

Wil je de de MT-07 ook tegen diefstal, brand en stormschade verzekeren; dan is een WA Beperkt Casco dekking een goede keuze. Dit kan al vanaf €11,62 per maand!

Voor een paar euro meer, kun je de motor ook tegen schades door eigen schuld verzekeren. Dit heet de WA Volledig Casco dekking, in de volksmond ook wel Allrisk genaamd. De MT-07 kan al vanaf €12,69 WA Volledig Casco verzekerd worden! Deze premies zijn afhankelijk van het aantal schadevrije jaren, je geboortedatum en woonplaats.

Benieuwd wat het kost om jouw Yamaha MT-07 te verzekeren? Doe hier een premieberekening voor jouw Yamaha motorverzekering!