Yamaha MT-07 verzekeren

De Yamaha MT-07 werd in 2015 gelanceerd en was destijds een nieuwe frisse verschijning. Dit is direct terug te zien want alleen in Nederland al gingen er in 2019 ruim 450 nieuwe MT-07’s de weg op. En is daarmee de op een na best verkochte motor in 2019! Niet veel later werden er variaties van de MT-07 op de markt gebracht, grotere broertjes MT-09 en MT-10 zagen het licht, maar ook de toerversies Tracer 700 en Tracer 900 werden gelanceerd.

Stoere motor voor beginnende bestuurder

De prijs van €7.199,- en de 35kW versie maken hem zeer geliefd onder beginnende motorrijders. De MT-07 is voor beginnende motorrijders met een vol A-rijbewijs te bestellen met een vermogen van 55kW (75PK). Ook een beginnende motorrijder met een A2 rijbewijs wordt op de wenken bediend, hiervoor is de MT-07 op 35kW te koop.

Voor het verzekeren van uw MT-07 bent u bij Yamaha Motor Insurance aan het juiste adres! Met of zonder rijervaring hebben wij een scherpe premie voor u!

Verzekeringspremie

De Yamaha MT-07 is via Yamaha Motor Insurance direct online te verzekeren. Heel eenvoudig voert u het kenteken, uw geboortedatum en rijervaring in en binnen 1 minuut ziet u uw verzekeringspremie. Deze naked bike is al te verzekeren vanaf €5,21 per maand op basis van een WA dekking. Hiermee bent u verzekerd voor schade toegebracht aan derden.

Wilt u de de MT-07 ook tegen diefstal, brand en stormschade verzekeren; dan is een WA Beperkt Casco dekking een goede keuze. Dit kan al vanaf €11,62 per maand!

Voor een paar euro meer, kunt u de motor ook tegen schades door eigen schuld verzekeren. Dit heet de WA Volledig Casco dekking, in de volksmond ook wel All Risk genoemd. De MT-07 kan al vanaf €12,69 WA Volledig Casco verzekerd worden! Deze premies zijn afhankelijk van het aantal schadevrije jaren, uw geboortedatum en woonplaats.

Benieuwd wat het kost om uw Yamaha MT-07 te verzekeren? Doe hier een premieberekening voor uw Yamaha motorverzekering!