Yamaha verzekeren

U heeft vermoedelijk geen Yamaha gekocht om hem alleen in de schuur te zetten, u wilt er natuurlijk mee gaan rijden. In Nederland is het verplicht om een Yamaha welke op kenteken is gezet, te verzekeren. Het wettelijke minimum is de WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid). Dit houdt in dat u verzekerd bent tegen schade die anderen aan een ongeval met u hebben. Wij van Yamaha Motor Insurance begrijpen heel goed dat u dit zo eenvoudig en snel mogelijk wilt regelen. Daarom hebben wij, in samenwerking met Yamaha Motor Europe, een eenvoudig formulier gemaakt waarmee u heel eenvoudig een premie kunt berekenen en zelfs direct online uw verzekering kunt afsluiten.

Voordelen van verzekeren via Yamaha Motor Insurance

Naast dat het eenvoudig is om een verzekering af te sluiten voor uw Yamaha, wilt u natuurlijk dat u goed verzekerd bent. Yamaha Motor Insurance heeft een verzekering samengesteld welke voor u als motorrijder zeer gunstig is. Zo wilt u natuurlijk geen alarm laten monteren op uw nieuwe Yamaha, naast de kosten die dit met zich mee brengt, is het ook nog eens slecht voor de levensduur van uw accu. Een verzekering van Yamaha Motor Insurance heeft dan ook geen alarmverplichting. Ook begrijpen we het heel goed dat u graag goed geholpen wilt worden bij pech, Pechservice is dan ook inbegrepen vanaf een WA Beperkt Casco dekking. Mocht het voorkomen dat u een schade oploopt door toedoen van iemand anders, dan wilt u daar het liefst niet zelf achteraan, daarom is de verhaalsrechtsbijstand standaard inbegrepen in iedere Yamaha motorverzekering. Heeft u een hele nieuwe Yamaha gekocht? Dan biedt Yamaha Motor Insurance de mogelijkheid om uw motor 3 jaar lang tegen aanschafwaarde te verzekeren, zo bent u er zeker van dat mocht er iets gebeuren, u de aanschafwaarde van de Yamaha uitgekeerd krijgt.

Verzekeren ieder model Yamaha

Yamaha Motor Insurance is er voor iedere Yamaha-rijder, of u nu een spiksplinternieuwe Yamaha XTZ 700 Ténéré, een vonkelnieuwe Yamaha FJR1300 of Yamaha Tracer 700 rijdt, Yamaha Motor Insurance heeft een passend aanbod voor u. Dat geldt overigens ook voor Yamaha MT-07’s die terug gezet zijn op 35kilowat zodat ze geschikt zijn voor het A2-rijbewijs. Maar wat dacht u van een wat oudere Yamaha YZF-R6? Ook die zijn goed en snel te verzekeren via Yamaha Motor Insurance. Heeft u vragen over uw bestaande Yamaha verzekering of wilt u graag meer weten over de voordelen die u via de  Yamaha motorverzekering kunt behalen? Bel ons gerust even op via 0172-427291.