De Yamaha MT-10 is het paradepaardje uit de hyper naked serie van Yamaha. Dit model werd op de EICMA van 2015 gepresenteerd en is sinds 2016 op de markt. De Yamaha MT-10 is de opvolger van de Yamaha FZ1, welke nog steeds door vele honderden motorrijders gereden wordt. Zijn stoere en agressieve voorkomen maakt hem een gewilde motor om op te rijden. Dat blijkt ook wel uit de verkoopcijfers; in 2018 werden er 88 exemplaren op naam gezet en in 2019 waren dit er 72. Bent u de trotse eigenaar van zo’n fantastische Yamaha MT-10, dan wilt u deze vanzelfsprekend goed verzekerd hebben. U bent hier bij Yamaha Motor Insurance aan het juiste adres. Via ons is uw Yamaha MT-10 verzekeren binnen een paar minuten geregeld.

Sportieve allround tourmotor

Met de twee knijpende koplampen kunnen we ons voorstellen waar Yamaha de slogan the Dark Side of Japan vandaan heeft gehaald. De serie die begon met de introductie van de Yamaha MT-07, gevolgd door de Yamaha MT-09 en als een kers op de taart wordt afgemaakt met de Yamaha MT-10. De MT-10 is een sportieve allround tourmotor waar gerust flink sportief mee gereden kan worden, maar welke ook niet misstaat in een toertochtje. Met een brandstoftank van 17 liter moet u toch minimaal 200 kilometer kunnen rijden.

De Yamaha MT-10 is niet voor iedereen weggelegd. Het 160 pk sterke motorblok levert een koppel van 111 Nm bij 9.000 toeren per minuut. Meer dan voldoende om de 210 kilogram wegende Yamaha van A naar B te brengen. De standaard Yamaha MT-10 heeft een vanaf prijs van €15.999,-. Inmiddels zijn er nog 2 varianten op de markt, waarmee Yamaha de accenten van de MT-10 nog meer benadrukt; de sportieve variant: de Yamaha MT-10 SP en de Tourvariant; de Yamaha MT-10 Tourer edition.

Yamaha MT-10 motorverzekering

Als Yamaha liefhebbers en –rijders begrijpen wij van Yamaha Motor Insurance heel goed dat u uw Yamaha MT-10 motorverzekering graag snel en eenvoudig wilt regelen. Daarom kunt u bij ons heel eenvoudig uw premie berekenen en desgewenst direct uw motorverzekering afsluiten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het invullen van uw kenteken. Het maken van een premieberekening was nog nooit zo simpel!

U dient minimaal een WA verzekering af te sluiten, dit kan bij Yamaha Motor Insurance al vanaf €5,21 in de maand. Indien u ook diefstal wilt meeverzekeren dan komt u uit bij een WA-Beperkt Casco dekking. Uw Yamaha MT-10 is al tegen brand, storm en diefstal verzekerd vanaf €21,96 per maand. Wilt u ook schades door uw eigen toedoen meeverzekeren, dan komt u uit bij een WA Volledig Casco (All Risk) dekking vanaf €28,88 per maand. Wacht niet langer en bereken hier uw premie: https://vergelijk.yamahamotorverzekering.nl/Producten/MotorPortal