Nieuwe modellen van 2022/2023

Yamaha TRACER 7 GT

Yamaha’s TRACER 7 en TRACER 7 GT profiteren van een uitgebreide reeks technische wijzigingen die zijn ontworpen om een nog veelzijdigere en lonende rijervaring te bieden.

Aangedreven door het gebruiksvriendelijke Yamaha EU5 CP2-motorblok met zijn koppelrijke vermogensafgifte staan deze uiterst wendbare langeafstands Sport Tourers bekend om hun opwindende prestaties. Beide modellen krijgen een aantal verfijningen en upgrades, terwijl de TRACER 7 GT nu nog rijker is uitgerust met extra functies voor verbeterde touringcapaciteiten.

Zowel de TRACER 7 als de TRACER 7 GT zijn opgewaardeerd met een nieuw TFT-scherm met smartphone-connectiviteit. Het nieuwe 5-inch kleurenscherm biedt de bestuurder belangrijke informatie in een duidelijk, stijlvol en gemakkelijk te begrijpen formaat. Het nieuwe systeem biedt de keuze uit twee schermthema’s. Het ‘Touring’-scherm geeft informatie weer in een functionele en conventionele analoge stijl, terwijl het ‘Street’-scherm een meer stijlvolle en eigentijdse uitstraling heeft.

Yamaha TRACER 9 GT+ Sport Touring

Yamaha Sport Touring-modellen geven motorrijders over de hele wereld de kans om hun dromen waar te maken en de wegen van het leven te verkennen wanneer ze de behoefte voelen om aan de dagelijkse realiteit te ontsnappen. Of het nu gaat om een weekendje weg of een ambitieuze langeafstandstocht, de TRACER 9-serie heeft de prestaties, het comfort en de veelzijdigheid om de reislust van elke rijder te bevredigen.

De zeer speciale formule van een 890 cc CP3-motor met hoog koppel, een lichtgewicht aluminium chassis, een natuurlijke ergonomie en een ontwerp dat klaar is voor bagage, zorgt ervoor dat deze motorfietsen voor je klaar staan zodat je direct kunt inpakken en wegwezen.

Nu is Yamaha klaar om het TRACER-concept een spannende nieuwe dimensie te geven met de meest geavanceerde Sport Tourer die ooit door het bedrijf is geproduceerd. De nieuwe TRACER 9 GT+ bouwt voort op de sterke punten van de bestaande modellen en wordt geleverd met een reeks van de beste technologieën in hun klasse die ontworpen zijn om elke rit te transformeren door een ongekende veelzijdigheid en controle te bieden.

De nieuwe TRACER 9 GT+ is voorzien van volledig geïntegreerde geavanceerde elektronica, waaronder een radarsensor, Adaptive Cruise Control, een radargestuurd Unified Brake Systeem, elektronische ophanging en intelligente rijstanden, evenals een connected TF-scherm en volledig geïntegreerde Garmin-navigatie, en is klaar om een nieuw tijdperk van controle in te luiden dat de Sport Touring-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Wil jij een Yamaha verzekeren? Bereken hier je premie!