Yamaha FJR1300 verzekeren

Yamaha FJR 1300 verzekeren

In 2001 werd de Yamaha FJR1300 geïntroduceerd; destijds deed deze toermotor flink wat stof opwaaien in een segment wat door BMW en Honda werd gedomineerd. De FJR 1300 is de ideale toermachine en een ideale motor voor het rijden van woon-werkverkeer. Onlangs bracht Yamaha de FJR 1300 Ultimate edition uit en daarmee komt er hoogst waarschijnlijk een einde aan de imposante FJR1300 reeks. Er zijn nog veel tweedehands FJR’s in omloop, niet voor niets! Een gebruikte FJR heb je al vanaf een kleine €2.500,- en dat staat garant voor vele uren toerplezier!

Ultieme toermotor

Voor €18.999,- rijd je al een nieuwe Yamaha FJ1300. Deze heeft een 1298cc viercilinder blok met 146 pk. De FJR1300 heeft een tankinhoud van 25 liter en kan daarmee flink wat kilometers rijden zonder een verplichte tankstop, dat maakt de motor ideaal voor de langere toertochten in binnen en buitenland! Voordat je aan zo’n lange toertocht begint wil je natuurlijk wel dat je Yamaha FJR1300 goed is verzekerd. Waar kun je dat beter doen dan bij de officiële Yamaha Motor Insurance.

Verzekeren

Een Yamaha FJR1300 verzeker je eenvoudig online via Yamaha Motor Insurance. Dit kan volledig online, maar indien je dit liever telefonisch doet dan kan dat natuurlijk ook! Wij zitten van 9 tot 5 op werkdagen voor u klaar om u te helpen bij het afsluiten van de beste verzekering voor jouw Yamaha.

De motor is al WA verzekerd vanaf €5,21 per maand! Hiermee ben je gedekt voor schade die je met je motor toebrengt aan anderen. Deze dekking is het wettelijk minimum waarop je de FJR1300 moet verzekeren. Wil je liever ook diefstal, stormschade en brand meeverzekeren, dan kun je kiezen voor een WA Beperkt Casco verzekering. Dit kan bij Yamaha Motor Insurance al vanaf €16,13 per maand! Wil je ook je schade door eigen toedoen meeverzekeren, dan kom je uit op een WA Volledig Casco dekking, deze premie loopt vanaf €25,28 per maand bij het nieuwste model.

Wil je weten wat het kost om jouw Yamaha FJR 1300 te verzekeren? Bereken dan binnen 1 minuut online je premie!

De beste Yamaha motorverzekering vind je bij Yamaha Motor Insurance!